Газета «КАДРИ І ЗАРПЛАТА» у 2021 році оновлена!

Зустрічайте газету «КАДРИ І ЗАРПЛАТА» у новому вбранні та з важливими нововведеннями! Прагнемо бути незмінно корисними й водночас привабливими, щоб догоджати вам у щоденній роботі та прикрашати ваш стіл.

У 2021 році газета виходитиме з іншою періодичністю: один раз на місяць. Проте й удвічі більша за обсягом! А це означає більше кейсів, більше практичних матеріалів, більше порад та роз’яснень для вас у кожному номері!

Отримаєте уявлення про наповнення випуску вже з першої сторінки. Головна тема випуску й анонс матеріалів основних рубрик зорієнтують вас і налаштують на проблематику номера.

Зручна сучасна верстка видання сприятиме легкому пошуку матеріалів та невимушеному засвоєнню вами наданої інформації.

Якісно новою стає й Електронна газета. Відтепер не треба чекати цілий місяць, щоб почитати свіжі статті та новини. Адже вони оперативно з’являтимуться в електронній версії газети https://e.kiz.kadrovik.ua/, щойно редакція підготує свіжий матеріал.

Отже, тримайте посилання у закладках та передивляйтеся газету «КАДРИ І ЗАРПЛАТА» щодня, щоб не пропустити важливої інформації.

Шанувальники друкованої преси, гортайте щомісяця свіжу, яскраву, наповнену вкрай необхідною інформацією газету «КАДРИ І ЗАРПЛАТА».

Обирайте обидві версії для досягнення максимального результату від користування виданням.